Dagenergie woensdag 29 november

Het is belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Dat neemt niet weg dat het een pittige weg is om die vrijheid vast te houden. Er zullen allerlei zaken zijn die er voor kunnen zorgen dat je weer afgeleid wordt. Toch zit er in iedere situatie een verborgen zegening.

Balans vinden

Het gaat er nu om dat je balans probeert te vinden in jezelf. Er is in een korte tijd veel gebeurd en veel veranderd dus daar mag jouw systeem even aan wennen. Je krijgt een periode van rust toegeworpen, dus benut deze dan ook goed. Ga niet meteen weer duizend dingen plannen maar neem die rust ook met beide handen aan.

Even niets doen

Je hoeft je echt geen zorgen te maken dat als je even niets doet dan er van alles mis kan gaan. Je hebt hard werkt de afgelopen periode en daarom mag je daar nu even pas op de plaats voor gaan nemen.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *