Dagenergie woensdag 22 november

Er is iets meer rust in de tent. De afgelopen dagen waren wat intens. Wanneer je meer in het hier en nu blijft, zal je merken dat er eigenlijk niet zo heel veel aan de hand is. Je kan wat streng zijn voor jezelf omdat je vindt dat je de dingen nu onderhand wel onder de knie moet hebben.

Tijd nodig

Echter, iets wat je jaren lang gedaan hebt, leer je niet zomaar af. Dat heeft tijd nodig. Tijd en vooral geduld. Alles gaat vanzelf weer een keer voorbij zolang je er maar niet teveel aandacht aan besteedt en het belangrijker maakt dan dat het nodig is.

Ontdoen van patronen

Hoe meer jij je ontdoet van jouw patronen, hoe harder die patronen naar je zullen gaan roepen. En uiteindelijk zal er door het Universum ingegrepen worden. Toch ga je met grotere stappen vooruit dan dat je denkt. Het laatste stukje is altijd het meest uitdagend.

Deborah <3  

————————————————————————————————————

★ Tijn Touber over leven vanuit intuïtie en vertrouwen ★

In deze video vertelt auteur en meditatieleraar Tijn Touber wat hij verstaat onder leven vanuit intuïtie en vertrouwen en hoe je dat bereikt!

Wil je Tijn wel eens ‘live’ meemaken? Op 4 februari aanstaande is hij een van de gastsprekers tijdens de Shine! Circle Sessie!

Het volledige programma vind je op: www.shinecircle.nl Er is nu een Early Bird actie!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *