Dagenergie woensdag 16 mei

Een grote uitdaging op je pad. Juist wanneer je denkt dat je alles wel een beetje onder de knie hebt, geeft het leven je nog een “curve ball”. Wat lijkt op een tegenslag, kan juist een zegening zijn. Omdat diep in jou nog altijd iets rond dwarrelt wat jij nog steeds als waarheid blijft zien.

Gaan staan voor wie je bent

Maar door al het werk en inzichten van de afgelopen periode krijg je ook dit sneller onder de knie dan je denkt. Het is geen tijd meer om te oefenen, maar om echt te gaan staan voor wat en wie je bent. Het is geen tijd meer om een beetje achter de roedel aan te hobbelen, maar de leiding te nemen over jezelf en jouw leven en jouw energie. Dingen lijken op het moment dat je vastloopt in je hoofd groter dan dat ze daadwerkelijk zijn.

Wat is er nodig?

Daarbij weet je inmiddels wel dat je nergens controle over hebt. Jij hebt zelf invloed op hoe jij met die dingen om wilt gaan. Ontvang alles wat er is. Wat het in je omhoog brengt. Kijk er naar. Zie het als en interessant gegeven en ga dan voorbij aan alles wat het nog aan weerstand in je oproept. Ook dit kun je overwinnen door het toe te laten. Wat is er voor nodig om hier met meer gemak mee te kunnen zijn? Stel deze vraag en laat het universum de rest regelen.

Deborah <3

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *