Dagenergie woensdag 13 september

Een onverwacht bericht. Iets wat je niet had verwacht en in eerste instantie ook niet zo goed weet hoe je hier mee om zou kunnen gaan. Je oude patronen kunnen opspelen en je kunt in verhalen belanden.

Zonder oordeel

Wanneer je dat doet, weet dan dat dit niet werkt en dat het nodig is voor jou om te kijken wat het met je doet en waarom. Deze situaties leren jou precies wat er nog vastzit in jouw systeem en waar je los van mag komen. Niets is waar zolang jij er geen gewicht aan gaat hangen. Kijk er naar zonder oordeel en zie waar het eigenlijk echt vandaan komt.

Eindelijk afstand

Het is nu de tijd om je niet meer in deze situaties te laten trekken en nu kan je er eindelijk afstand van doen. Je hebt gevraagd om inzicht en veranderingen. Vaak komen ze in vormen die je niet had kunnen bedenken, maar zolang je alles kunt zien als een bijdrage voor een beter leven voor jezelf, dan kan je ook zien wat er voor nodig is om die oude ballast van je af te gooien.

Toegang krijgen tot jouw wijsheid

Wil jij toegang krijgen tot jouw wijsheid en alle antwoorden?

Tijdens de Shine Circle Sessie van 1 oktober as. leer ik je hoe je meer gewaar kan zijn en beter kan leren voelen wat jouw lichaam te vertellen heeft. Want je lichaam weet alles!

Ik geef je dan praktische tips en tools, waardoor je weer in contact komt met het leven, de liefde en met jouw wijsheid! In onderstaande video vertel ik je meer.

Klik voor het volledige programma van de dag en ticketverkoop op deze link hier.

Deborah <3


Jan Geurtz geeft ook een workshop. In deze video vertelt hij erover.
Impressievideo Shine! Circle Sessie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *