Dagenergie woensdag 13 juni

Een bepaalde situatie kan wat stof doen opwaaien. Toch kan het zomaar precies zijn waar je om gevraagd hebt. Weliswaar niet helemaal in de verpakking zoals je had gedacht, maar toch zit hier een grotere boodschap in als je verder durft te kijken en niet weg loopt voor dat wat er voor je neus staat.

Diep in je hart

Het gaat niet om de verhalen die er omheen hangen, maar om wat het met jou doet diep in je hart. Om echt tot die kern te komen is het nodig dat jij jezelf eraan over durft te geven, ondanks alles wat je er over zou kunnen vinden. Of wat anderen er over zouden kunnen zeggen. Wat als je die verhalen even laat voor wat ze zijn en kijkt wat er in gevoel zit? Zonder verwachtingen en zonder projecties. Wat zie je dan?

Standpunten onderzoeken

Een flinke klus maar om jouw wens om meer van dit in jouw leven toe te laten is dit een mooie gelegenheid om die aangenomen standpunten eens te onderzoeken. En weet dat je elk moment van de dag weer een andere keuze mag maken. Niets staat vast als jij daar niet voor kiest.

Deborah <3

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *