Dagenergie vrijdag 12 januari

Je kunt je wat onrustig voelen vandaag. Dat heeft te maken met wat er allemaal gaande is in de kosmos. Onderhuids speelt er zoveel bij zoveel mensen, op zoveel vlakken, en wanneer je daar gevoelig voor bent, kun je dat opmerken.

Extra aandacht voor jezelf

Kies vandaag voor zo min mogelijk dingen te doen die voelen als MOETEN. Hierdoor maak je het voor jezelf wat makkelijker om door deze energie heen te komen. Extra aandacht voor en aan jezelf kan de boel wat lichter maken en op die manier krijg je ook meer overzicht.

Is dat echt zo?

Het lijkt alsof je ergens op zit te wachten, maar is dat echt zo? En heb je dat van buitenaf nodig of is het iets wat je ook van binnen kunt vinden?

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? ★


Wil je ook nog beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van o.a. Tijn Touber, Joke Oosters, Sara Hermanides en Sven Goedbloed

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Alleen vandaag nog een Early Bird korting van 10 euro op je ticket!

PROGRAMMA SCS 4-02

Shine Circle Sessie 4-2-18: leven vanuit intuïtie en vertrouwen
In deze video’s vertellen Tijn Touber, Sara Hermanides, Sven Goedbloed wat zij verstaan onder intuïtie en vertrouwen en wat zij gaan doen tijdens de dag.Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *