Dagenergie maandag 4 december

Je hoeft jezelf niet perse helemaal af te sluiten van dingen om bij bepaalde inzichten te komen. Wat wel gevraagd wordt, is om om aanwezig te zijn in jezelf bij elke stap die je zet. Soms gaat dat beter en soms iets minder. Je kunt het ook leren door de chaos van het leven en de dingen die je op je pad krijgt.

Jouw innerlijke wereld

Doe wat werkt voor jou. Of dat nu totale stilte is om jezelf neer te zetten in het midden van de krankzinnigheid van het leven. Zolang je maar bewust bent van jouw innerlijke wereld.

Geduld en overgave

Je kunt wat klaar zijn met zaken en zoals altijd wil je natuurlijk veel sneller dan dat mogelijk is in deze aardse vorm. Het woordje geduld en overgave zijn dan ook vandaag het belangrijkste. Zolang jij je veilig en vredig voelt is het niet belangrijk hoe lang iets duurt. Je weet dat het vanzelf wel komt wanneer de tijd daar rijp voor is.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *