Dagenergie maandag 19 juni

Een conflictsituatie kan jou meer inzicht geven in wat je wel wenst in je leven en wat je niet wenst. Het gaat niet om het verhaal of iemand goed of slecht is, maar de energie die daaromheen hangt.

Niet persoonlijk

Vaak probeer je nog het gedrag van de ander goed te praten omdat je precies weet waar het vandaan komt. En ondanks dat je heel goed weet dat het niet persoonlijk is, wil dat niet meteen zeggen dat jij daar ook akkoord mee moet gaan in jouw leven.

Afstand nemen

Een helder moment zorgt er voor dat je meer afstand neemt van die zaken en mensen die niet mee kunnen gaan in jouw flow. Je hoeft niet meer te wachten op de ander tot hij of zij er klaar voor is om anders te kiezen. Ga gewoon jouw weg en blijf dit doen met het enthousiasme die je bezit en de nieuwsgierigheid die jij bezit van nature. Hou je niet meer klein omwille van de ander, maar schijn jouw licht zo ver als je kunt.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ KENNISMAKINGSACTIE!★

Sta jij ook op een keerpunt in je leven en wil je dingen anders gaan doen? Maar weet je nog niet goed wat en hoe je dat moet doen?

Een troost, je bent zeker niet de enige!

Op zondag 25 juni as. maken we in Amsterdam gezamenlijk een eerste stap in onze Soul Journey. Het thema van de dag is: In het licht gaan staan! Ofwel leven vanuit jouw ware potentie, vanuit jouw kern!

Manon Ossevoort alias het Traktormeisje is die dag de gastspreker. Zij is een prachtig voorbeeld van een vrouw die haar droom is gaan leven en zij vertelt ons over haar motto: dromen, durven, doen!

Verder word je aan de hand genomen door vijf ervaren vrouwelijke coaches en trainers en gaan we een dag lang actief aan de slag met verschillende werkvormen als o.a. meditatie, visualisatie, oefeningen uit mindfulness en NLP.

Het volledige programma vind je hier.

★Kennismakingstarief★

We hanteren nu een speciaal introductietarief voor onze Shine! lezeressen. Betaal nu 129,- voor deelname aan een Shine! Circle Sessie en 99,- euro p.p als je samen komt!

Aanmelden kan via onderstaande link: https://yourdailyshine.nl/circlemember-tickets-shine-circle-sessies/

Meet you in de Circle ladies!

Liefs Caroline

ps. in onderstaande video vertel ik over de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *