Dagenergie maandag 16 april

Het vrijlaten van je zorgen is niet altijd even makkelijk. Maar wanneer je bijna gedwongen wordt om dat te doen, maakt dat je onrustig en tegelijkertijd voel je ook dat er geen andere optie meer is. Meegaan in de stroom is vaak beter dan krampachtig vasthouden aan dingen waar je feitelijk toch geen controle over hebt. En diep van binnen weet je ook heel goed wat er nodig is. Wat jij nodig hebt. Dat wil niet zeggen dat je het ook direct kiest.

Terug naar start

Vandaag weer een dag vol met uitdagingen hierin. En soms moet je ook even terug naar start om het weer even te kunnen zien hoe het ook al weer in elkaar steekt. Dat is niet fout of slecht, dat is gewoon de tendens van het leven. Dus veroordeel jezelf er niet om.

Pas op de plaats

Weet dat dit allemaal hoort bij het leven. Dat ook in de warmste seizoenen de wind opsteekt en de kou en de regen. Zo ook in jouw leven dus. Weet dat je ontvankelijker bent voor energieën wanneer je niet de rust en ruimte voor jezelf neemt die nodig is om alle processen te laten landen in jouw lijf. Dus pas op de plaats wanneer dat kan.

Deborah <3

————————————————————————————————————

Nog maar een paar dagen dames!


Op 22 april gaan we een dag lang in op vragen als: hoe ontdek je je passie? Maar ook op wat jou nog blokkeert om voluit je passie te leven en wat kom je allemaal tegen als je je passie gaat leven!

Deze dag gaat je gegarandeerd inzichten opleveren, waardoor je jezelf beter leert kennen en bewuste keuzes kunt maken!

Wil je hier meer van weten of wil je hierbij zijn? Wacht dan niet te lang en klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop. Er zijn nog enkele kaarten!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *