Dagenergie donderdag 7 december

De energie is erg wispelturig op dit moment. Zo zit je lekker in je vel en zo word je weer mee genomen door de krankzinnigheid van het hoofd. Je zoekt naar dingen buiten jezelf om houvast te krijgen op hetgeen in je omgaat.

Op de binnenkant richten

Maar eigenlijk vraagt de energie van nu om je op je binnenkant te richten. Niet mee te gaan in de storm van alles wat er rond dwarrelt en wat zit te wachten tot het een haakje vindt bij jou om aan te haken.

Vertrouwen op je hart

Hoe meer je naar binnengaat, hoe meer rust je zult ervaren. Uiteraard zal je eerst door wat weerstand heen gaan voor je daar bent. Want tijd en ruimte voor jezelf, dat kan toch niet? Er is niet veel echt wat opgeruimd hoeft te worden het is alleen dat je meer mag gaan zien wie JIJ echt bent en dat je mag vertrouwen op dat wat je voelt in je hart.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *