Dagenergie dinsdag 14 november

Een perfecte dag om iets te doen wat al een tijdje in je hoofd rond dwarrelt. Doordat je ruimte schept voor jezelf en goed voor jezelf zorgt, zal je merken dat het leven je dat precies terug geeft. Het volgen van de energie is alleen maar het volgen van dat wat fijn voelt. Waar je blij van wordt. Wat je lichaam ruimte geeft.

Dankbaarheid

Je kan de dankbaarheid voelen door je lichaam voelen stromen wanneer je telkens weer kiest voor wat “gezond” is voor jou. Hiermee verhoog je telkens weer jouw frequentie en kun je steeds beter onderscheid maken van datgene wat daar niet mee matcht.

Nieuwe inzichten

De stilte opzoeken in jezelf kan weer voor nieuwe inzichten zorgen. Die inzichten zijn nodig om de volgende stappen te zetten in je leven om nog dichter bij jouw doel te komen. Het doel om volledig te leven vanuit je hart.

Deborah <3  

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★

Jaaaa, het programma voor de Shine! Circle Sessie van 4 februari as. is bekend!

Het thema is: ‘Leven vanuit intuïtie en vertrouwen’ en de sprekers zijn: Tijn Touber, Sara Hermanides, Sven Goedbloed en Joke Oosters.

Het gaat weer een heel bijzondere dag worden dames, dus noteer 4 februari as. alvast (met Shine! rood) in je agenda!

Koop je kaartje nu alvast met een tientje korting! Of koop een passe-partout met 30 euro korting, dan kun je ook nog de workshops bijwonen van Hannah Cuppen en Lisette Thooft.

Het programma vind je op:

Shine Circle Sessie 4-8: leven vanuit intuïtie en vertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *