Dagenergie dinsdag 13 maart

Dingen komen nooit op een manier zoals je bedenkt. Er is iets wakker gemaakt in jou en dat wil de ruimte krijgen. Dat wil overigens al jaren de ruimte krijgen, maar het is nu pas het moment om daar wat meer ruimte voor te maken.

De dieperliggende oorzaak

Je hoofd zal er gelijk allerlei hokjes en plaatjes bij willen plakken maar ga daar niet in mee. Blijf voelen in je lijf wat de dingen met je doen en durf je kwetsbaar op te stellen. Hoe meer jij je los maakt van al die aangenomen standpunten hoe meer ruimte er is om te ontvangen en hoe meer je zult gaan begrijpen wat de dieperliggende oorzaak van alles is.

Een verborgen zegening

Hoofdthema van vandaag is ontvangen. Wat er ook gebeurt. Hoe de dingen er ook uit zullen zien, ze hebben altijd een (verborgen) zegening. Blijf jezelf wel die rust en ruimte geven die nodig is om alles even te laten landen. Het is hard werken voor jouw lijf op dit moment en dat zal je merken wanneer je daar niet naar luistert.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★Tot 16 maart een tientje Early Bird korting!★

Op 22 april vind alweer de vierde Shine! Circle Sessie plaats. Het thema is: ontdek jouw passie! We gaan een dag lang de diepte in met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Tot 16 maart as is er een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *