Boodschap voor het universum

Lieve vrouwen,

Ik heb heel veel reacties gehad op mijn post van gister, waarin ik vraag om met me mee te denken over de vraag hoe ik met Shine! geld kan genereren om mezelf en het platform draaiende te houden. Ik voel me super gesteund door jullie reacties, superbedankt daarvoor! Graag wil ik ook nog verder ingaan op het onderwerp ‘geld’.

Blokkade op geld

Ik realiseer me terdege dat ik nog een blokkade heb op het ontvangen van geld en ben me ervan bewust dat dit samenhangt met een aantal factoren. Ik heb in de loop der tijd wel al een aantal inzichten gekregen over dit onderwerp, die ik graag met jullie wil delen, omdat ik weet dat dit onderwerp bij veel van ons speelt.

Het ‘helpers’ issue

Veel vrouwen, en ik ben daar dus een van, vinden het moeilijk om geld te vragen voor hun diensten, omdat ze hetgeen ze doen als vanzelfsprekend beschouwen. Als je dat doet waar je talent ligt, gaan de dingen je vaak makkelijk af en zie je zelf niet hoe waardevol je voor anderen bent. Ik herken dat zelf ook en zie dat ook bij veel coaches in mijn netwerk, die het lastig vinden geld te vragen voor iets wat zo natuurlijk voor ze aanvoelt. Iets waar veel ‘helpers’ dus blijkbaar last van hebben.

Het niet waard zijn

Daarbij komt ook dat er bij veel vrouwen nogal wat overtuigingen leven over dit onderwerp, waaronder de overtuiging ‘het niet waard te zijn’. Als we ons eigen waarde nog niet helemaal kunnen voelen, dan is het ook moeilijk (lees: onmogelijk) om voor ons eigen waarde te gaan staan. We mogen dit dus echt gaan ombuigen, voelen hoe onwaar dit is en voelen hoe waardevol we zijn.

Keihard moeten werken

En ook het geloof dat we keihard moeten werken en heel veel moeite moeten doen om geld te verdienen is een redelijk hardnekkig overtuiging die heerst. We kunnen bijna niet geloven dat het ook moeiteloos kan gaan! Het idee is voor ons allemaal nog even wennen, maar het kan dus echt!

Mijn boodschap voor het Universum

Oke ladies, ik besluit bij deze dat ik er klaar mee ben!! Ik weiger nog langer te geloven in deze oude shit. Hierbij een boodschap voor het Universum: Ik, Caroline Laan, mag er helemaal zijn, ga staan voor wat ik waard ben en ga volop in het licht staan!!
Heb jij ook een boodschap voor het Universum?

Lfs Caroline
Founder Shine! ❤️
www.shinecircle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *