Blokkades: wat staat jou in de weg?

Wat staat jou in de weg om te gaan voor wat het is dat je echt wilt? Je doelen te bereiken? Je dromen te realiseren? Wat staat jou in de weg? Wat zeg je tegen jezelf? Bewust of onbewust? Waardoor je niet doet, geen stappen zet, geen actie neemt of misschien zelfs niet eens durft te dromen?

Onze natuurlijke aard

Omdat je niet bij je droom kan komen. Je geen idee hebt wat het is dat je werkelijk wilt. Ook dan staat je iets in de weg! Want het is onze natuurlijke aard dat we weten. Weten wat het is dat je werkelijk wilt. Weten wat jij hier op aarde te doen hebt en je dromen te realiseren! Al zou het misschien niet denken als je om je heen kijkt.

Het niet durven

Zoveel worstelen met niet weten wat het is dat ze echt willen. En als ze een beetje een idee hebben. Niet doen. Niet durven. Geen actie nemen. Want ja, weet ik het wel zeker? En kan ik het wel? Lukt het me wel? Wat gaan ze ervan zeggen? Dat soort dingen? Dus, terug naar de vraag van vandaag :). Wat staat je in de weg? Want er staat je iets in de weg!

Hoe kom je hier uit?

Waarom je nog niet weet wat het is dat je werkelijk wilt. Waarom je nog niet doet wat je werkelijk wilt. Waarom je nog niet de resultaten haalt die je werkelijk wilt. Waar jij ook staat. Waar jij ook bent in jouw reis. Het maakt niet uit. Als je nog niet bent waar je wilt zijn dan staat je iets in de weg! En hoe kom je hieruit? Hoe kom je weer vooruit? Door te ontdekken wat het is dat je in de weg staat!

Ik wil zo graag

En ja, nu hoor ik je denken. Dit soort mailtjes en berichtjes krijg ik namelijk nog wel eens :). Ja, maar Anke. Dat kan je wel leuk zeggen. Maar ik weet niet wat me in de weg staat. Ik weet nog niet waarom het me niet lukt om te ontdekken wat ik echt wil. En ik weet nog niet waarom ik maar niet doe wat ik echt wil. En ik weet al helemaal niet waarom ik niet de resultaten krijg die ik zo graag wil. En als ik het niet weet, hoe kan ik hier dan achter komen?

Stel jezelf vragen

En dit is waar het zo vaak mis gaat! Want door zo te denken, dingen te denken als ik weet het niet dus, zet je de boel op slot! Ik weet het niet. Ok, je weet het niet. En dus zal je het ook nooit weten! Want je focust je op niet weten! Wat dan? Hoe dan? Wordt nieuwsgierig! Nieuwsgierig naar wat er aan de hand is! Stel jezelf vragen. Ga op onderzoek uit en verwacht dat je gaat vinden! Dat is de enige manier! Gooi de boel weer open!

Als je het echt wilt

En je zal wel moeten als je wat wilt bereiken. Als je werkelijk het leven wilt creëren dat je zegt te willen! Als je het echt wilt! Niet alleen een ‘het zou wel leuk zijn’ willen. Want zo’n soort willen houdt je in de ik weet het niet. Het lukt niet en dit accepteren we fase. En dan verandert er niets!

Wachten tot je een ons weegt

Het is net zoiets als zeggen: Ik ben er nog niet klaar voor. Want ik voel me nog niet goed genoeg. Er niet klaar voor. Niet zelfverzekerd genoeg. Enzovoort. Kijk, je kan wachten tot je een ons weegt. Maar je gaat je niet vanzelf op een bepaalde manier voelen! Je gaat je niet vanzelf goed genoeg voelen. Je gaat je niet vanzelf er klaar voor voelen. Angsten verdwijnen niet spontaan! Daar moet je bewust wat voor doen! Actie voor nemen. Met jezelf aan de slag gaan!

Wat is het verschil?

En dat geldt ook voor wat het is dat jou in de weg staat! Want je bent echt niet de enige. Iedereen heeft zijn blokkades. Iedereen! Al die succesvolle mensen die je op tv voorbij ziet komen. Iedereen! Ik ook! Ik worstel nog dagelijks met mijn blokkades. Wat is het verschil? Ik accepteer niet dat een blokkade het eindstation is!

Blokkade omdraaien

Ik doe het innerlijke werk totdat ik de blokkade helemaal boven water heb gehaald. En dan ga ik aan de slag om die blokkade om te draaien! Omdat ik weet dat dit de enige manier is om het leven te creëren dat ik wil! De resultaten te halen die ik wil en mijn dromen te realiseren!

Je mooiste leven

Dus. Hoe zit het met jou? Ben jij bereid? De zoektocht aan te gaan? Het innerlijke werk te doen? En echt te gaan voor wat het is dat je wilt? Echt te gaan voor je mooiste leven? Een Magisch Leven?! Wacht dan niet totdat je je er klaar voor voelt. Totdat je niet meer bang bent. Totdat wat dan ook. Nee! Neem de beslissing dat je gaat vinden wat het is dat jou in de weg staat en je niet ophoudt totdat je je dromen hebt bereikt!

-XX-

Anke
dekunstvangelukkigzijn.nl

Ps: De formule voor succes, bestaat die? Niet als je denkt aan een hocus pocus formule. Even zwaaien met je toverstafje en klaar is kees. Maar wel als je bereid bent om te doen wat nodig is en gewoon wilt weten wat het is dat je moet doen. Die formule bestaat wel! Wil jij weten wat je moet doen om het leven te creëren dat je wilt? Om te gaan doen wat je echt wilt? Om aan het stuur van je eigen leven te gaan zitten en bewust leiding te geven aan je zelf. Je eigen leider te worden? Dan is mijn gratis succesformule wat voor jou! In deze formule laat ik je zien welke 7 stappen je moet zetten om het leven van je dromen te creëren. Een bewuste creator te worden! Je download hem hier -> dekunstvangelukkigzijn.nl/succesfactor

————————————————————————————————————

Het is bijna zover dames!


Op 22 april gaan we een dag lang in op vragen als: hoe ontdek je je passie? Maar ook op wat jou nog blokkeert om voluit je passie te leven en wat kom je allemaal tegen als je je passie gaat leven!

Deze dag gaat je gegarandeerd inzichten opleveren, waardoor je jezelf beter leert kennen en bewuste keuzes kunt maken!

Met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Wil je hier meer van weten of wil je hierbij zijn? Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *