Ben jij de godin van jouw bewustzijn?

Wat als alles echt mogelijk is? Wat als elke realiteit in jouw leven door jouw bewustzijn gecreëerd wordt? Wat als jij de godin in jou, jouw eigen kracht erkent?

Het echt neerzetten op aarde

Veel vrouwen mediteren, visualiseren en schrijven over hun mooiste leven. Vergroten hun krachtveld en intuïtie. Maar ben jij ook bereid om van het yoga matje te stappen en in beweging te komen? Niet alleen zweven, maar nu ook echt neerzetten en aarden? Wil je weten wat de nummer één reden is waarom je het nog niet doet? Lees dan verder in deze blog.

Spiegels van het leven

Dromen, moodboards maken en schrijven. Ik kan het als de beste. Zweven en spiritualiteit; ik vind het magisch. Ik zou er het liefst de hele dag mee bezig zijn. De spiegels van het leven zitten voor mij niet in een make-up spiegel, maar meer nog in ons bewustzijn verder en verder te openen. De spiegels van jouw leven nodigen uit. Een uitnodiging om te creëeren. Kiezen en de eerste stap zetten. Telkens weer.

Poorten naar jouw ziel

En dit is direct waar wij vaak op blijven hangen. Jij, ik, ieder in zijn of haar eigen mindf*cks. De gedachten, gevoelens en oude patronen die je weerhouden om te kiezen. Te kiezen voor jouw gewenste realiteit. Alles dat je wenst en waarover je fantaseert, kun je waarmaken. Anders dacht je er simpelweg niet over na. Jouw verlangens zijn de poorten naar jouw ziel. Jouw verlangens wakkeren de godin in jou aan op alle vlakken. Een godin kent haar kracht. In elke beweging zit een dans en zij erkent haar schoonheid. Van binnen en van buiten. Een godin blijft niet hangen in “wat als”, “maar” en “het kan niet”. Een godin weet, vertrouwt en beweegt. Telkens weer.

Kijken, kiezen, bewegen

Wij vrouwen zijn gemaakt om te creëeren. Creëeren vanuit bewustzijn. Intuïtie verankert in heel je lijf. Je lijf ook erbij betrekken. Weer echt durven voelen. Alles toelaten. Niet alleen naar buiten gericht leven, maar veel meer vanuit kracht en de blik naar binnen. Eerst naar binnen en dan naar buiten. Voorbij 3D en meer en meer het leven bekijken met 5D ogen. Kijken, kiezen en bewegen. Wat houd je tegen? Angst…niet meer en niet minder. Het klinkt zo simpel en toch kan angst zo echt en groot voelen. Angst gaat niet weg. Ze zal er altijd zijn. Voor jou.

De godin in jou

Zo vaak wordt angst nog slecht gemaakt, maar angst nodigt uit. De uitnodiging voor een nieuwe, frisse blik, het opnieuw kiezen, nog meer leven vanuit de liefde voor jezelf en een diepere liefde voor anderen. Continu de verbinding voelen met het grotere. Het Universum en daarmee automatisch met jezelf. De godin in jou. Zij helpt je voorbij oordeel, oude gedachten en patronen te bewegen. Niet meer enkel over spiritualiteit lezen, maar de wijsheid ook verankeren. Meenemen in elke nieuwe keuze die je maakt.

Doe je mee?

Wil jij jouw dromen en verlangens waarmaken? En niet alleen leven in de toekomst, maar juist vanuit die diepere, echte verbinding met jezelf in het nu? De liefde voor jezelf en daarmee automatisch jouw ontvangkracht vergroten? Meld je dan aan voor mijn gratis 5-daagse Unleash your inner Goddess die maandag 16 april start. Vijf dagen neem ik je mee op reis in jouw bewustzijn. De diepere verbinding met jezelf. De erkenning van de godin in jou. De magie en vrouwelijke wijsheid die er altijd al is. De energie die niet alleen laat zweven en vooral ook aardt en creëert.

Het vertrouwen in jezelf versterken

Vijf dagen lang spelen met de energie, jouw intuïtie versterken en vooral ook het vertrouwen in jezelf. Want vooral dit laatste is nodig om de intuïtieve stappen ook echt te durven zetten. Ben jij er klaar voor? Meld je dan via deze link gratis aan en je doet vanaf a.s. maandag automatisch mee: www.cindystal.nl/unleash-your-inner-goddess/

Liefs Cindy
www.cindystal.nl

————————————————————————————————————

Het is bijna zover dames!


Op 22 april gaan we een dag lang in op vragen als: hoe ontdek je je passie? Maar ook op wat jou nog blokkeert om voluit je passie te leven en wat kom je allemaal tegen als je je passie gaat leven!

Deze dag gaat je gegarandeerd inzichten opleveren, waardoor je jezelf beter leert kennen en bewuste keuzes kunt maken!

Met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Wil je hier meer van weten of wil je hierbij zijn? Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *