Alles mag er zijn!

Zou het niet heerlijk zijn als alles er gewoon mag zijn? En dan bedoel ik met name dat wij er zelf helemaal mogen zijn, precies zoals we zijn. Gewoon nu. Op dit moment. Dat we alle delen in onszelf volledig kunnen accepteren.

Alle delen in ons

Ook die delen in ons waar we minder trots op zijn en die ons minder goed bevallen. Het feit dat we soms even terugvallen in ‘oud’ gedrag. Dat we soms weer vervallen in oude gewoontes, waarvan we weten dat ze eigenlijk niet goed voor ons zijn. Het feit dat we soms nog de bevestiging van anderen nodig hebben om ons goed te voelen. Gewoon alles.

Ons eigen gecreëerde beeld

Pfff.. voel je de opluchting? Wat zou dat heerlijk zijn nietwaar? Om onszelf niet meer te hoeven veroordelen op waar we nog niet zijn, wat we nog niet kunnen en wat we nog niet geleerd hebben. Om niet meer te hoeven voldoen aan het beeld dat we zelf voor ogen hebben van hoe we zouden ‘moeten’ zijn.

Meevoeren op de stroom

Als we niet zo hard meer vechten om aan ons eigen gecreëerde beeld te voldoen, ontstaat er vanzelf weer ruimte. Ruimte om het leven te laten bepalen waar we heen mogen stromen. Het enige dat we dan nog hoeven doen is achterover te leunen en mee te varen op de stroom.

Voel je de rust?

Lfs Caroline ❤️
Founder Shine!

Wil jij in contact komen met jouw essentie en meer vanuit je hart leren leven? In september start de Reis naar het Hart. Kijk voor meer info op www.dereisnaarhethart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *