All weatherproof!

De winter is inmiddels begonnen maar als je naar buiten kijkt lijkt het meer herfst! Regen regen en nog eens regen… Al snel heb je na zo’n regenbui een doorgelopen look met zwarte strepen onder je ogen. Hoe lekker is het om je met dit weer geen zorgen te hoeven maken om je make-up en om all weatherproof de deur uit te kunnen gaan? Waterproof make-up is natuurlijk al lang bekend, er is altijd wel iets nieuws uit te proberen! Ik heb de beste waterproofproducten voor je geselecteerd zodat je er, waar je ook bent, goed uit kan zien.

Weerbestendig

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ariane Inden 4 seasons anti age weatherproof skincare spf 50. Dit is een intens hydraterende en voedende crème die verdamping van vocht door kou, maar ook door droogte en hitte tegengaat. Een goede beschermlaag voor de huid in alle seizoenen.

Ook de waterproof Liquidner en de waterproof Mascara Gold van Ariane Inden blijven perfect zitten ondanks water, regen en vocht. Voor het waterproofeffect is het van belang dat de wimpers volledig worden bedekt met mascara zodat er geen vocht onder de mascara komt. Breng de mascara aan op de onder- én bovenkant van de onder- en boven wimpers en doe dit vanaf de haarinplant. Wrijf vervolgens niet in je ogen, want hierdoor gaat het waterproof effect verloren. 😉

Ariane Inden 4 seasons anti age weatherproof skin care spf 50, waterproof Liquidner, waterproof mascara gold

Ariane Inden 4 seasons anti age weatherproof skin care spf 50, waterproof Liquidner, waterproof mascara gold

Om echt helemaal waterproof de deur uit te kunnen, heb ik nog twee producten voor je uitgekozen. Nieuw op de markt is de waterproof Gel Lip Liner van Ariane Inden. Dit is een multifunctioneel en makkelijk te gebruiken lippotlood die je lippen verzorgt en verzacht. Onmisbaar in je handtas of beauty case! En last but not least de waterproof blush van Cargo, om het helemaal mee af te maken.

Ariane Inden Waterproof Gel Lipliner

Ariane Inden Waterproof Gel Lipliner

Cargo waterproof blush

Cargo waterproof blush

Met deze make-up ben je all weatherproof en kan je elke regenbui trotseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *