Adverteren?

stralendevrouwen3

Shine! Bright

Wil jij je merk of product bij een grote groep vrouwen onder de aandacht brengen? Of wil je je workshop of boek promoten bij een voor jou relevante doelgroep? YourDailyShine is de snelst groeiende vrouwenwebsite in Nederland op het gebied van mind- & lifestyle met ca. 30.000 bezoekers per maand.

Grote groep bewuste vrouwen

Onze website wordt bezocht door ondernemende vrouwen tussen de 35 en de 55 jaar. Ondernemend staat bij Shine! synoniem voor actief in het leven staan. Het zijn bewuste, moderne vrouwen die nadenken over hun keuzes, zowel voor hen persoonlijk als ten opzichte van het grotere geheel. Ook zijn zij bezig met hun persoonlijke ontwikkeling en staan ze open voor spiritualiteit en zingeving. Het zijn vrouwen die houden van innerlijke en uiterlijke schoonheid en zij houden van ‘het goede leven’ in de zin van reizen, lekker eten, cultuur, fashion, beauty.

Shine! staat voor authenticiteit, bewust leven, positiviteit, verbinding, in je kracht staan, elkaar inspireren, kennis delen, jezelf laten zien, diepgang met een vleugje glamour, spiritualiteit anno Nu

Aandacht van de doelgroep?

Sluit jouw merk, product of dienst aan bij onze missie? Dan willen we graag met je samenwerken en brengen we jouw aanbod met zorg en liefde onder de aandacht van onze doelgroep. Klik hieronder voor de verschillende adverteermogelijkheden of neem contact op met Caroline Laan op caroline@yourdailyshine.nl of 06-46117931.

Adverteermogelijkheden

workshoppromo2

boekpromode