3 tips om vol vertrouwen je intuïtie te volgen

“Ik hoor mijn intuïtie niet hoor Cindy. Wanneer weet ik nu of het mijn intuïtie is die spreekt?” Met een aantal praktische stappen weet jij dit ook. Intuïtie is namelijk een weten. Het is er en wanneer jij erover gaat twijfelen, weet je dat jouw intuïtie roept.

Het begint met bewustwording

De bewustwording is namelijk stap één. Afgestemd leven is de energie volgen en dit is niet moeilijk. Je moet het alleen durven en dit leer ik jou graag. Durven lopen wanneer jouw intuïtie spreekt.

Commitment, zelfliefde en durf

Na een gesprek met een andere onderneemster afgelopen weekend besef ik mij des te meer dat je intuïtie volgen commitment, zelfliefde en bovenal durf vraagt. En vooral tot dit laatste is niet iedereen bereid. 

Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij, net als ik, jouw intuïtie hoort. Het is een tool die jou als baby gegeven is.

Alles is een keuze

Misschien vraagt het wat extra oefening, maar het Universum is er ook voor jou. Ze wil je helpen al jouw dromen en verlangens waar te maken.

 Ooit ben je van die wolk afgesprongen en heb je gezegd: “Doe mij dat leven maar.” Je weet alles al. Jouw taak in dit leven is om je alles zo goed mogelijk weer te herinnen en die dromen en verlangens waar te maken. Te doen waarvoor jij geboren bent. Je hebt alle tools al in je. Je moet alleen bereid zijn en de durf hebben om ze in te zetten. Alles is een keuze. Wat kies jij?

3 tips om vol vertrouwen je intuïtie te volgen

Deze drie tips helpen mij elke keer weer om vol vertrouwen mijn intuïtie te volgen:Stap 1: Afstemmen op wie jij wilt zijn

Mindset is alles. Jouw gewenste realiteit voel je voordat jij er klaar voor bent. Dit zijn je verlangens, dromen en wensen. All is possible in the mind of a winner. 

Het mag spannend zijn. Spanning is niets meer dan enthousiasme. Jouw intuïtie wil je altijd de weg wijzen. Eigenlijk is haar eerste wegwijzer al zichtbaar wanneer jij iets verlangt. Verlangens zijn de sterrenstof vanuit jouw intuïtie.

Alles waar jij naar verlangt kun je waarmaken. Altijd. Misschien niet exact in de vorm die je nu voelt, maar vertrouw maar dat het altijd beter wordt dan jij nu met jouw hoofd kunt bedenken. Ook wanneer iets lijkt te mislukken. De “mislukking” brengt je altijd naar het punt waar jij moet zijn.

Richt je gedachten en gevoelens op de persoon die jij wilt zijn. Speel met affirmaties. In mijn gratis 21-daagse intuïtie cursus vind jij allerlei inspiratie om jouw gedachten te richten op de persoon die jij wilt zijn en het vertrouwen in jouw intuïtie te vergroten. Meld je via deze link gratis aan en start direct de gratis ‘Heel je intuïtie‘ cursus.

Stap 2: Manage jouw energie en stel vragen

Alles is energie. Jij, ik en alles om jou heen. Vraag jezelf steeds wat jij nodig hebt en durf jezelf dit te geven. “Welke bijdrage kan ik vandaag voor mijzelf zijn?” Dit is een mooie vraag om mee te spelen aan het begin van je dag. Kijk vervolgens welke energie licht voelt en durf de eerste stap te zetten in deze richting.

Waar gaat jouw lijf van dansen? Waar heb je ontzettend veel zin in? Wat zie en hoor je? Waar wil je direct aan beginnen voordat je gedachten afdwalen in de “Ik kan het niet”, “Ja maar’s” en andere mindf*cks.  

Koester jouw eigen energie. Voed jezelf met positieve affirmaties. Luister inspirerende audio’s en andere upliftende content. Ik deel elke week een nieuwe healing binnen mijn gratis Community. Ben jij nog geen lid? Meld je via deze link gratis aan en mis niets meer. 

Vanuit het licht in jou ben jij als vanzelf het licht voor jouw wereld. Zet jezelf voorop en inspireer door wie jij bent. De juiste mensen haken altijd aan. Vertrouw hierop.

Stap 3 Durf te lopen

Vooral deze laatste stap. Hier zie ik heel veel mensen in blijven hangen. Wees bereid te lopen voordat je helemaal klaar bent. Start before you are ready. Blijf niet hangen in de zoveelste cursus, opleiding of healing techniek. Je kunt nu al zoveel meer dan jij denkt.

Geef jezelf toestemming dat jij jouw verlangens waar mag maken. Beweeg wanneer de energie goed voelt. Het mag spannend zijn. Je hoeft niet alles te weten.

En onthoud dat intuïtie altijd enkel de eerste stap laat zien. Je krijgt nooit het hele plan te zien. Het Universum vraagt om vertrouwen. Vertrouw jezelf en jouw band met het Universum. Die is er namelijk al. Ze is nooit weg geweest en ik help je het graag herinneren en weer helemaal eigen maken.

Gratis: heel jouw intuïtie cursus

Meld je via deze link aan voor de gratis 21-daagse ‘Heel jouw intuïtie cursus
’.

Business Healing Community

En wil je niets meer missen? Meld je dan hier gratis aan voor mijn besloten Facebook community waarin jij mij tevens alles kunt vragen: Business Healing Community

. Ik help je graag bij het:
• Versterken van jouw intuïtie
• Vergroten van de liefde voor jezelf en daarmee jouw ontvangkracht
• Durven volgen van de energie en jouw innerlijke stem
• Managen van jouw mindset en het succesvol leren afstemmen
• Waarmaken van jouw dromen en verlangens
• Richten van jouw gedachten en energie op de persoon die jij wilt zijn


Kortom, alles om vooral leuker te leven. Je leeft immers maar één keer en ik wil niet dat je nog langer blijft wachten tot jouw kans komt. Elke dag is de juiste om te beginnen. Zet jezelf op nummer één en wacht niet langer tot alles perfect is. De perfecte dag komt niet. De perfecte dag kies jij.Lfs Cindy Stal
www.cindystal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *