1-op-1 begeleiding

Leven vanuit jouw essentie

Wil jij optimaal functioneren en volop genieten van het leven? Meer leven vanuit jouw hart, jouw essentie? Maar heb je het idee dat er nog iets in de wegstaat?

De weg weer vrijmaken

Dan help ik je graag te onderzoeken wat je nog tegenhoudt. Onder mijn begeleiding leer je de patronen en processen te doorzien die je nog blokkeren om ze vervolgens te kunnen transformeren. De weg naar jouw hart kan hierdoor weer vrij gaan stromen en je kunt jouw leven helemaal inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past.

Meer inzicht in je leven

In een individuele coachingstraject begeleid ik je in jouw proces van persoonlijke groei en ontwikkeling.


Jouw blokkades doorbreken

Het traject is erop gericht om je bewustwording te vergroten, meer inzicht te krijgen in jouw drijfveren en de gedragingen die jouw leven beïnvloeden. Je kunt daardoor bewuste en heldere keuzes maken, komt meer in balans en keert terug naar wie je werkelijk bent. Je ontdekt wie je wilt zijn en hoe je blokkades en belemmerende patronen kunt doorbreken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Caroline Laan, 44 jaar, partner van Martijn en moeder van Kate en woonachtig op IJburg in Amsterdam. Ik ben werkzaam als trainer/coach en tevens de oprichtster en communitymanager (mooi woord he!) van inspiratieplatform Shine!

De kracht van het hart

Ik ben van mening dat hoe meer innerlijk werk je verricht, hoe zuiverder jouw ‘ontvangstkanaal’ wordt en hoe meer je in contact komt met de kracht van jouw hart, de poort die toegang geeft tot de universele wijsheid en de oneindige mogelijkheden. Om weer terug te keren naar ons ‘zelf’, onze essentie, dienen we eerst de nodige lagen af te pellen. Je kunt het zien als het afpellen van een ui, waardoor je steeds dichter bij jouw kern, jouw essentie komt.

De beloning is groot!

Ik heb persoonlijk ervaren hoe het is om al die lagen af te pellen, aangezien mijn transformatiereis zo’n twintig jaar geleden begon. Ook weet ik hoe pittig het kan zijn om dit ontwikkelingsproces door te maken met alles wat daarbij ‘vrij’ komt.

Maar ik weet inmiddels ook dat de beloning voor al dit innerlijke werk groot is! En hoe verrijkend en vervullend het is om steeds meer vanuit mijn hart te leven en om dat te doen wat in lijn ligt met mijn zielsbestemming. Om steeds meer op mezelf te vertrouwen en dat te doen wat voor mij goed is. Het heeft er bij mij onder meer toe geleid dat ik de advocatuur achter me heb gelaten en het werk ben gaan doen dat echt, vanuit de kern, bij me past!Het hart is de toegangspoort tot oneindige mogelijkheden

Leren vertrouwen op mijn intuïtie

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dagelijks mijn talenten kan inzetten bij dat wat ik het liefste doe. Dat ik door de jaren heen de nodige zelfkennis heb vergaard en heb leren vertrouwen op mijn intuïtie, waardoor ik nu bewustere keuzes kan maken. Dat ik beter aanvoel welke dingen er écht bij me passen om vervolgens daarmee mijn leven in te richten. Het achterlaten van mijn oude ‘shit’ en het verruimen van mijn bewustzijn heeft zo ontzettend bevrijdend voor me gewerkt, dat gun ik iedere vrouw!

Ik begeleid je graag!

Ik wil daarom niets liever dan de kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn eigen proces én in mijn jarenlange ervaring als coach aan jou doorgeven. Je begeleiden bij jouw transformatieproces van ego- naar hartgedreven bewustzijn. De weg naar jouw hart weer helpen vrijmaken, zodat alles in jouw leven weer gaat stromen!

Klinkt dit als een ‘Ja’ voor jou? Neem dan contact met me op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Wil je me nog iets beter leren kennen? Lees dan dit interview.

Lfs Caroline ❤
caroline@yourdailyshine.nl


Nb. Heb je meer behoefte aan een intensief traject met gezamenlijke verdiepingsdagen gecombineerd met individuele coaching. In september ’18 start de Reis naar het Hart. Kijk hier voor meer info.


Ervaringen

Wil je weten wat mijn clienten van me vinden? 😉 Klik op de button om een aantal van hun ervaringen te lezen.

Ervaringen

Tarieven

Ik hanteer verschillende tarieven voor ‘live’ coaching en ‘Skype’ coaching. Klik op de button voor een overzicht.

Tarieven


Locatie

De coachsessies worden gehouden in mijn praktijkruimte aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen.

Het is ook mogelijk de gesprekken via Skype te laten plaatsvinden (zie hierboven).


Een afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail me dan op: 06-46117932 of caroline@yourdailyshine.nl